View Full Version : missing heart
Eraisik
4th December 2004, 10:12
http://www.mheart.ru/
regage end sisse. Kuna eestis on rate, aga see on eestikeelne, siis venerahvusest eesti kodanikud on ennast seal päris palju registreerinud. Seal on ka raha eest pakkujaid.
constrictor
4th December 2004, 11:33
Lahe, seal on eraldi nupp "varjata intiimteenuste pakkujad", mis vaikimisi on sees
:cool:
tarbija
5th December 2004, 09:02
Suured tänud.
:freu:
bert
5th December 2004, 10:10
Normaalne :) .. hakkame aga tshekkima.
idakas
6th December 2004, 14:28
Nende vene saitidega on nii, et mitmekümnel erineval saidil on ühine kuulutuste baas st. kui oled ühte sisse reganud siis pääsed ka teistesse ning kui oled ühte kuulutuse pannud siis on sinu kuulutus ka teistes näntav + ühine kasutajanimi ja parool. Eestist naisi päris palju. Viimased keda pannud olen olen kõik sealt leidnud. Ainult ärge hakkake numbreid küsima. Need pole avaliku teenuse pakkujad olnud. Regage sisse, pange ilus kuulutus ülesse ja tegutsege. Minu kuulutusele vastas niipalju, et pidin kuulutuse maha võtma. Ja otsige ise ka omale sobivaid.Jõudu tööle:)
tarbija
27th December 2004, 16:18
Kuidas siis teistel läinud on?
Idika jutu järgi läheb tal hästi.
Endal küll nii hästi ei lähe, kas ei oska nii hästi venekeelt või pole idikas? Krt teab?
PS. To idikas. Sry
thulsa
27th December 2004, 19:26
seal vaja perfektset vene keelt, muidu ei tee midagi 2ra. selles osas on vanemal generatsioonil seal eelised. :p
Seksihuviline
28th December 2004, 16:18
Näikse väärt sait olevat, kontaktandmeid koguneb tasapisi, aga aastalõpu ajapuuduses pole jõudnud veel kokku saada kellegagi, vene keelt valdan vabalt ja siinsed naised paistavad väga avatud olevat nagu suurele naaberrahvale üldse omane, paari realiste kirjade peale tulevad telefoninumbrid juba ...
http://www.mheart.ru/anketa.phtml?oid=10704068
Kas kellegile tuleb see mõrd tuttav ette, mulle tuleb tapeet tuttav ette, justkui oleks samas toas pannud, :)
PrimR27R
28th December 2004, 17:49
Terekest!
Neidude otsimiseks tuleb seal valida menüü "Strelki"=Kohtumised. Vaatasin sealt neide kes soovivad kohtuda - kõige pandavam tundub olevat Anzelika Tartust!
ülejäänud on mingid vanad eided ja krokodillid.
lisa info - samad ankeedid on aadressil
www.jdu.ru
kui saan mõnega neist kokku siis kirjutan mis juhtus!
PrimR27R
28th December 2004, 17:55
sorry, seal on ka palju kenasid neide, kuid vaatame kas sellest mingit kasu kah on??
PrimR27R
28th December 2004, 18:08
vaadake seda:
http://www.jdu.ru/Lover200511/
kas seline kaunis pärlikene tõesti võib elada Antslas???
karvane
29th December 2004, 08:39
see on Ally , vist , kui otsida Rate.ee lehelt.
29th December 2004, 08:56
Jah,see tüdo on tõesti Ally.Kenake krt!
Fabius
4th January 2005, 11:13
Siin on see sama andmebaas ja isegi lehe viimistlus on samasugune.
http://love.rambler.ru/tips/?tip=Login
Naisi nii, et tapab. Endalgi mitmed kogemused seat saadud.
Mehed rünnakule. Võtab aega kuid on väga palju materjali ja kusjuures tasuta.
Lp.Admin
Võta siis minu pandud foorum maha kuna rahvas on kõik siin.
tarbija
5th January 2005, 11:50
pean tunnistama ausalt: pole isegi jutule saanud. Ei oskagi kellegi v. millegi kaela ajada. /images/smilies/20.gif
SSDD
5th January 2005, 12:05
irw...sportlikust huvist regasin kah end sinna uudistama /images/smilies/11.gif ...vene keelega probleeme pole õnnex :rolleyes:
tarbija
5th January 2005, 12:08
Oh sind õnneseent/images/smilies/51.gif
SSDD
5th January 2005, 12:17
oehh...õnn mind ammu maha jätnud :rolleyes: ....ja ausaltöeldes eelistan ma läti ja leedu saite, kuna läti keelega kah erilisi probleeme pole :-p
Koger
5th January 2005, 13:07
Krrt ma ei saa aru, mis sind selle Riigiga nii väga ka seob?!
"pimpis" oli vist see hea sõna?!?
SSDD
5th January 2005, 13:12
geschrieben von Keelekas am 1/5/2005 um 1:07:49 PM:
Krrt ma ei saa aru, mis sind selle Riigiga nii väga ka seob?!
"pimpis" oli vist see hea sõna?!?
ma olen läti fänn, mul seal elukaaslane kunagi oli a nüüd käin lihcalt sõpru/tuttavaid vähemalt kord kuus vaatamas ja läti ainuke koht kus ma klubides käin ning ilma Jurmala veepargita ja Lidota ei saa mitte olla :freu:
omaette huvitav on Perse hotell Aizkraukles ja Perse kohvikud Riias /images/smilies/15.gif
PS: ärge lätis AITÄHH naisteraffale öelge, see on mõnitavalt seax vms sõimamine /images/smilies/15.gif
Koger
5th January 2005, 13:27
Ja Leedus paluks kõva häälega "KUULE sina" - (sõbrale näitek) ka mitte öelda...
trendipede
5th January 2005, 17:24
Aita on läti keeles lammas. Sealt ka selle sõna ebasobivus...
SSDD
5th January 2005, 17:37
geschrieben von trendipede am 1/5/2005 um 5:24:32 PM:
Aita on läti keeles lammas. Sealt ka selle sõna ebasobivus...
Aita jah aga lätlased samastavad seda aitähhiga :D peale seda kui mu lätlastest sõbrad seda mainisid olen ma kõikjal naeratava näoga aitähh öelnud /images/smilies/15.gif
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.